despre_noi

Despre Synergy Plant: Synergy Plant este o companie romaneasca ce propune clientilor sai suplimente alimentare de cea mai buna calitate si fabricate conform standardelor internationale din domeniul sanatatii. Cercetarile specialistilor care colaboreaza cu firma Synergy Plant au elaborat cele mai bune retete privind compozitia produselor, cu scopul de a oferi clientilor produse de foarte buna calitate folosite ca adjuvant in terapiile alternative.

Misiunea si viziunea Synergy Plant: Ideea calauzitoare a companiei noastre este de a gasi cele mai bune formule de remedii, in care componentele sa actioneze sinergic.

Activitatea Synergy Plant: Firma are ca obiect de activitate comertul si distributia produselor naturiste, a caror calitate este certificata si avizata de organismele nationale, respectand cerintele nationale si internationale din domeniul sanatatii.

Produse inovatoare si de calitate – Synergy Plant, in toate activitatile sale, este orientata catre oferirea de produse performante si de cea mai buna calitate, avand la baza cele mai recente descoperiri din domeniul sananatii si al produselor naturiste si punand accent pe utilizarea in productie a ingredientelor certificate calitativ.

Orientarea catre client  – Satisfacerea nevoilor clientilor si grija pentru sanatatea acestora stau la baza tuturor activitatilor si proceselor de productie ale companiei.  De aceea, Synergy Plant detine in portofoliul de produse suplimente de calitate exceptionala, a caror efecte sunt sustinute de studiile echipei de cercetatori ai companiei.