Ce sunt stimulatorii naturali de celule stem? Ce sunt stimulatorii naturali de celule stem?

Sunt produse ale Naturii care determină două procese extrem de importante:

1. Intensifică producerea de celule stem adulte
2. Stimulează migrarea celulelor stem adulte exact acolo unde organismu are nevoie de ele.

            Dintre stimulatorii de celule stem cunoscuți până în prezent, cel mai eficient s-a dovedit a fi lăptișorul de matcă. Acesta însă își pierde foarte rapid proprietățile terapeutice, motiv pentru care este foarte dificil de folosit în afecțiunile cronice, unde este nevoie de tratamente de lungă durată. Pentru a soluționa această problemă, s-a descoperit o combinație cu efecte terapeutice de exceptie, în care lăptișorul de matcă a fost introdus într-un amestec omogen de miere și extracte de plante medicinale.

            Lăptișorul de matcă proaspăt, în combinație cu mierea și extractele cu puternic efect antioxidant, dă un produs extrem de stabil din punctul de vedere al conservabilității, fiind perfect menținut ca și calități medicinale pe termen lung. Efectele terapeutice ale lăptișorului de matcă astfel condiționat sunt cu adevărat fenomenale, mergând de la inhibarea vascularizării tumorilor și până la îmbunătățirea stării psihice.

            Dar poate cel mai spectaculos efect al lăptișorului de matcă este acela de stimulare a regenerării celulelor sistemului nervos, despre care până de curând s-a crezut că nu se pot reface. De fapt, sub acțiunea unor substanțe din acest produs al stupului, este stimulată producția și migrarea celulelor stem adulte pentru a reface sistemul nervos.

Synergy Plant

Nu exista nici un comentariu adaugat pana acum.

Adauga tu primul comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *