De ce este necesar tratamentul natural pentru hepatită? De ce este necesar tratamentul natural pentru hepatită?

Tratamentul natural sau alopat, de cele mai multe ori, se adresează formelor grave de hepatită, în principal cea cu virus C, dar și celei cu virus B, care conduc cel mai frecvent la apariția cirozei sau a cancerului hepatic. Or acești viruși, în special virusul C, care este și cel mai agresiv, sunt neobișnuit de rezistenți la tratamentele alopate. Conform statisticilor medicale, dintre persoanele cu hepatita C tratate cu cele mai noi medicamente alopate (pe bază de interferon, ribavirină, boceprevir sau telaprivir etc.) aproximativ 50% răspund pozitiv, restul de 50% rămânând practic fără soluție în fața bolii.

Mai mult, terapia alopată a bolii este extrem de scumpă (aproximativ 30.000 de euro o singură cură, care se poate dovedi insuficientă), iar statele subvenționează cu greu tratamentele. În Europa, un pacient așteaptă în medie un an tratamentul subvenționat, cu un record de așteptare de 2 sau chiar 3 ani în România. Acești timpi de așteptare sunt enormi pentru un pacient cu hepatită evolutivă, la care ficatul este distrus clipă de clipă de atacul virușilor, evoluând spre complicații mortale.

Ca și cum nu ar fi fost deajuns, curele cu medicamentele antivirale de sinteză folosite în hepatită sunt extrem de greu de suportat, ele trebuind de multe ori pur și simplu să fie întrerupte deoarece organismul pacientului nu mai rezistă. În timpul curei antivirale alopate, pacienții au accese extrem de puternice de febră, sunt incapabili zile în șir să se hrănească sau chiar să se dea jos din pat, din cauza slăbiciunii accentuate. Deseori apar și simptome cum ar fi depresia, atacurile de panică, anemia gravă etc.

În aceste condiții, tratamentul natural vine cu cinci mari avantaje care trebuiesc cunoscute de către toți bolnavii cu hepatită:

  1. Nu intră în nici un fel de contradicție cu tratamentul alopat ci, din contra, tratamentul naturist potențează efectele medicamentelor chimice antivirale și le face mult mai ușor de suportat.
  2. Și-a dovedit eficiența în multe din cazurile în care terapia cu medicamente de sinteză antivirale nu a prins.
  3. Efectele adverse la tratamentul natural al hepatitei sunt practic inexistente, în condițiile în care sunt respectate dozele la administrarea plantelor și nu se fac abuzuri în dietă.
  4. Costurile tratamentului natural sunt incomparabil mai mici decât cele ale variantelor alopate.
  5. Poate fi urmat și de persoanele care, din cauza stării lor de sănătate deteriorate, nu pot urma terapia alopată.

Synergy Plant

Nu exista nici un comentariu adaugat pana acum.

Adauga tu primul comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *