Rolul rugăciunii în vindecarea hepatitei Rolul rugăciunii în vindecarea hepatitei

În lumea creștină, fie ea ortodoxă sau catolică, rugăciunea este cunoscută și ca “hrană a sufletului”, dar și ca medicament al trupului. Nenumărate exemple din Biblie, atât din Vechiul cât și din Noul Testament, corelează rugăciunea cu vindecările miraculoase, cele două fiind practic imposibil de separat. Mai mult, rugăciunea este singura recunoscută a fi capabilă se vindece simultan atât în bolile fizice, cât și cele ale sufletului. Dar ce este rugăciunea? Simplu și direct spus: rugăciunea este o formă de comunicare a minții și a sufletului cu Dumnezeu. Există copleșitor de multe clasificări ale tipurilor de rugăciune, în funcție de modul, locul, scopul, momentul etc. în care rugăciunea este făcută. Una dintre aceste clasificări ne interesează în mod deosebit, teologii creștini identificând în funcție de scop trei feluri de rugăciune:

  1. Rugăciunea de laudă a lui Dumnezeu
  2. Rugăciunea de mulțumire lui Dumnezeu
  3. Rugăciunea de cerere adresată lui Dumnezeu

(1)_Puja_by_a_woman_at_sunset,_Rishikesh_Haridwar_India

În contextul nostru, care se referă la vindecarea bolilor hepatice, este evident că accentul va fi pus pe cel de-al treilea tip de rugăciune, aceea de cerere.

Această rugăciune de cerere trebuie făcută în primul rând sincer, deschizându-ne efectiv sufletul în fața lui Dumnezeu, cerându-I și comunicând cu El direct, așa cum am vorbi cu o ființă foarte apropiată. Rugăciunile spuse mecanic, cu mintea în altă parte, oricât de elaborate și multe cantitativ ar fi, nu au efect, mai ales în bolile grave. Ceea ce contează cu adevărat este deschiderea consecventă a inimii în fața a Ceva nevăzut, păstrarea minții ferm orientate spre rugăciune, fără a divaga – un demers destul de dificil, mai ales pe termen lung.

Tocmai de aceea, dieta sănătoasă, care se aseamănă foarte bine cu postul creștin, este indisolubil legată de rugăciune, pentru că atunci când ne hrănim curat, mintea și sufletul sunt mult mai capabile să se deschidă, să se orienteze spre rugăciune.

            Mai multe informatii despre sfaturile prezentate mai sus, precum si alte informatii necesare in procesul de vindecare a hepatitei, le puteti gasi in ghidul ce este oferit impreuna cu kitul HEPATOSINERGIC.

 

Synergy Plant

Nu exista nici un comentariu adaugat pana acum.

Adauga tu primul comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *